Naslovna - Isidor Krstic

Потписан уговор о суфинансирању израде Просторног плана општине Сокобања

Друштво

Општина Сокобања и Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре јуче су у Београду потписали Уговор о суфинансирању израде планског документа општине Сокобања. Ресорно министарство пројекат израде измене и допуне Просторног плана општине Сокобања, чија је укупна вредност 7.200.000, суфинансираће са 2.000.000 динара. Израда планског документа подразумева израду просторног плана Сокобање, израду плана генералне регулације насељеног места и плана детаљне регулације за линијске инфраструктурне објекте.

Исидор Крстић председник општине Сокобања каже да израда овог плана има за циљ стварање основа за подстицање, пре свега, једног планског уређења нашег места, а тиме и стварање квалитетних предуслова за нове инвестиције односно инвеститоре који су заинтересовани да улажу у Бању.

– Суфинансирање овог пројекта, битног за будућност нашег места, од стране Министарства грађевине, саобраћаја и инфраструктуре показује и да ова локална власт има одличну сарадњу са Владом Републике Србије и надлежним министарствима – додаје Крстић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two + three =