Потписан уговор: Септембра стиже 2.000 мажореткиња

Друштво

Данас су, у просторијама општине Сокобања, председник општине Исидор Крстић и председник Европске мажуро асоцијације Ален Шћуриц потписали уговор о одржавању Европског првенства мажореткиња.

Ово атрактивно такмичење, које се већ две деценије одржава у различитим градовима Европе, ове године биће одржано у периоду од 5. до 9. септембра у Сокобањи. Шћуриц истиче да је и поред инфраструктурних недостатака општина Сокобања изабрана за домаћина овогодишњег јубиларног првенства јер је испунила све услове организатора такмичења и све подредила његовој организацији.

Председник Европске мажуро асоцијације као предност нашег места истиче и сам центар Сокобање који ће омогућити да се, након дужег низа година, одржи дефиле на отвореном у оквиру овог Европског првенства.

Председник општине Сокобања Исидор Крстић каже да организовање овог првенства представља велику част, али и обавезу. Према његовим речима, представници општине Сокобања учиниће све да такмичење протекне у најбољем реду, а овај међународни догађај допринеће промоцији Сокобање и овог дела Србије.

У периоду одржавања манифестације, Сокобања ће угостити око 2.000 такмичара и бројне представнике медије из 20 европских земаља.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × 3 =