Отворен Сајам цвећа у Сокобањи

Друштво

Данас је на мермерном шеталишту у Сокобањи, преко пута цркве Св. Преображења Господњег отворен 13. Сајам цвећа, украсног шибља и садног материјала. Сви заинтересовани моћи ће цвеће, садни материјал и украно шибље да пазаре до 2. маја јер је то последњи дан одржавања ове традиционалне манифестације, која се у организацији Туристичке организације Сокобања одржава од 2008 године.

Учешће на сајму је одлична прилика за расаднике и фирме, које се баве производњом и продајом цвећа и украсних биљака, да промовишу своје производе и да остваре пословну сарадњу са институцијама које брину о јавном зеленилу и цветним површинама у Сокобањи. Сајам цвећа привлачи велики број туриста који бораве у Сокобањи. Осим тога, мештани показују велико интересовање за сајам, јер Сокобања има велики број кућа и вила за издавање са уређеним баштама и вртовима.

Милена Миленковић из Организације за туризам Сокобања, каже да су ове године излагачи били у великом броју заинтересовани да учествују на овој манифестацији, али да због епидемије короне, и поштовања мера није било могуће прихватити више од девет излагача.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

six + 16 =