Poručivanje knjiga iz biblioteke i telefonom

Društvo

Za vreme vanrednog stanja, od 27.marta, Narodna biblioteka „Stevan Sremac” je počela sa radom sa korisnicima. Kako saznajemo, interesovanje za knjige bilo je povećano u tom periodu, najverovatnije zbog ograničenog kretanja i viška slobodnog vremena. Međutim, u tom periodu još uvek je na snazi bila odluka o zabrani kretanja lica starijih od 65 godina. Tada je sokobanjska biblioteka svojim najstarijim članovima, koje je obuhvatala odluka o zabrani kretanja, omogućila da telefonom poruče knjigu koju žele da čitaju a ista bi im bila dostavljena na kućnu adresu.

– Ova akcija se pokazala veoma dobro i mi smo došli na ideju da nastavimo sa njom i sada kada više ne postoji zabrana kretanja. Mogućnost da naruče knjigu sada imaju svi nepokretni i slabo pokretni članovi – poručuju iz sokobanjske biblioteke.

Ceo fond knjiga zainteresovani čitaoci mogu pronaći u virtuelnoj biblioteci na sajtu Narodne biblioteke „Stevan Sremac” Biblioteka Stevan Sremac Sokobanja a knjige možete poručiti na brojeve telefona 830-251 i 064/856-07-97.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

20 − nine =