Поново ради биоскоп: Свака пета улазница бесплатна у наредна три дана!

Друштво Култура

Након краће паузе биоскоп “Моравица” од данас, 28. децембра, поново креће са радом, а разлог томе јесте куповина новог ласерског пројектора који ће омогућити да сокобањска публика ужива у најновијим остварењима и у 3Д технологији. На овонедељном репертоару наћи ће се чак пет премијера, уз то биће организована и акција да свака пета улазница буде бесплатна у наредна три дана до Нове године (до недеље).

Од Поле Кинга, редитеља филмова “Падингтон” и продуцента “Хари Потера” и “Фантастичне звери” франшиза, долази опојна мешавина магије и музике, хаоса и емоција, све испричано неописиво емотивно и са пуно хумора. У главној улози је феноменални Тимоти Шаламе. Овај неодољиво живописан и иновативан филмски спектакл представиће публици младог Вилија Вонку, препуног идеја и одлучног да промени свет једним укусним залогајем – доказујући да најбоље ствари у животу почињу са сном, и ако сте довољно срећни да упознате Вилија Вонку, све је могуће. Филм ће бити приказан данас у 18 часова и 15 минута и среду у термину од 18 часова и 30 минута.

Након што Аквамена није успео победити први пут, Црни Манта, и даље вођен потребом за осветом смрти свог оца, неће се зауставити ни пред чим док га једном заувек не савлада. Овај пут Црни Манта је снажнији него икада, користећи моћ митског црног трозупца који ослобађа древну и злу силу. Како би га победио, Аквамен ће се обратити свом брату Орму. бившем краљу Атлантиде, како би се удружили. Заједно морају оставити по страни све своје разлике како би заштитили краљевство и спасили породицу, као и свет, од неповратног уништења. Редитељ Џејмс Ван и сам Аквамен, Џејсон Момоа – заједно са Патриком Вилсоном, Амбер Херд и Никол Кидман, враћају се у наставку најуспешнијег ДиСи филма свих времена.

Филм “Аквамен и изгубљено краљевство” биће приказан вечерас у термину од 20 часова и 30 минута, а репризе ће бити приказане у суботу и уторак у истом термину, дакле од 20 часова и 30 минута.

Најмлађе посетиоце биоскопа „Моравица” очекује премијере чак два филма “Пачија посла” и “Крцко Орашчић и магична флаута”, а такође ће бити приказано и најновије Дизнијево остварење “Жеља”.

Цртани филм “Пачија посла” доноси нам причу о породици Малард. Док је тата Мак срећан што своју породицу чува на безбедном месту. на језерцету у Новој Енглеској, мама Пем јако жели да размрда ствари и сину тинејџеру Даксу и малој ћерки Гвен, покаже цео свет. Након што је на њихово језеро слетела породица патака селица и испричала им узбудљиве приче о далеким местима, Пем почиње да убеђује Мека да крену на породично путовање преко Њујорка, све до тропске Јамајке. Филм ће бити приказан данас од 16 часова и 30 минута и суботу у истом термину.

На Бадње вече, млада девојка Марија пожелеће да се врати у детињство и жеља ће јој се неким чудом остварити. Она се смањује на величину својих старих играчака које ће том приликом оживети. Дрвени лутак Крцко Орашчић се претвара у прелепог принца Ђорђа, кога је у дрвену лутку тужног лица претворила зла краљица пацова. У овој божићној авантури, Марија, Ђорђе и њихови пријатељи играчке кренуће на пут у чаробну Земљу цвећа са циљем да спасу свет од злих људи пацова. Филм “Крцко Орашчић и магична флаута” биће приказан у петак од 16 часова и 30 минута, и уторак у истом термину.

За сокобањску публику и овога пута ће се наћи домаћe остварењe „Чувари формуле”, а наставља се и приказивање филма Наполеон”.

Према плану и програму рада биоскопа „Моравица” недеља и понедељак су због новогодишњих празниканерадни дани.

Комплетан репертоар за период од 28. децембра до 3. јануара можете погледати на следећој фотографији:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

14 − 13 =