Подељени пакетићи деци радника Специјалне болнице „Озрен“

Друштво

У организацији Синдиката запослених у здравству и социјалној заштити, Независног синдиката и менаџмента Специјалне болнице за плућне болести „Озрен“, јуче су у играоници „Мачак“ подељени пакетићи деци чији родитељи раде у овој медицинској установи. Према речима Владе Милојковића, председника општинског Синдиката запослених у здравству и социјалној заштити, ово је већ трећа година за редом како синдикати заједно са руководством болнице организују поделу пакетића малишанима  и прославу уз Деда Мраза.

Милојковић је истакао да је ова година успешно окончана потписивањем новог посебног колективног уговора између репрезентативних синдиката и Министарства здравља, који представља најбољи могући договор у овом тренутку.

По новом уговору, у чијој изради је, поред синдикалаца, учествовао и преговарачки тим Владе Републике Србије и министарства, значајно ће бити унапређен радно-правни и материјални положај запослених, додао је Милојковић.

Он је овом приликом  пожелео свим грађанима срећне наступајуће празнике, добро здравље и пуно успеха у свим областима живота.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

16 − 7 =