Podeljeni paketići deci radnika Specijalne bolnice „Ozren“

Društvo

U organizaciji Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti, Nezavisnog sindikata i menadžmenta Specijalne bolnice za plućne bolesti „Ozren“, juče su u igraonici „Mačak“ podeljeni paketići deci čiji roditelji rade u ovoj medicinskoj ustanovi. Prema rečima Vlade Milojkovića, predsednika opštinskog Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti, ovo je već treća godina za redom kako sindikati zajedno sa rukovodstvom bolnice organizuju podelu paketića mališanima  i proslavu uz Deda Mraza.

Milojković je istakao da je ova godina uspešno okončana potpisivanjem novog posebnog kolektivnog ugovora između reprezentativnih sindikata i Ministarstva zdravlja, koji predstavlja najbolji mogući dogovor u ovom trenutku.

Po novom ugovoru, u čijoj izradi je, pored sindikalaca, učestvovao i pregovarački tim Vlade Republike Srbije i ministarstva, značajno će biti unapređen radno-pravni i materijalni položaj zaposlenih, dodao je Milojković.

On je ovom prilikom  poželeo svim građanima srećne nastupajuće praznike, dobro zdravlje i puno uspeha u svim oblastima života.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

5 + 15 =