Подељени бесплатни уџбеници и награђени најбољи основци у Сокобањи

Друштво

Данас је у дворишту Основне коле „Митрополит Михаило” организована прозивка ученика првог и петог разреда, а након тога су уследили и родитељски састанци.

У име  директорке Основне школе Тање Глигоријевић, и у име колектива, присутнима се обратила помоћник директора Зденка Миливојевић и пожелела успешан почетак нове школске године.

‒ Желимо да вам поручимо да оно што је најбитније јесте да волимо своју децу, да будете стрпљиви са децом и да покушате да разумете све оне ствари које се одвијају у школи. Ми вам стојимо ту, на располагању. Можете сарађивати са нама. Можете увек да нам се обратите. Водите рачуна да је оно што је најважније, да када дете порасте и постане одрасла особа, треба да буде самостална. Значи, немојте многе ствари радити уместо деце, јер то на крају целе приче неће бити добро ‒ рекла је у свом обраћању помоћник директора Зденка Миливојевић.

Присутнима се у име општине Сокобања обратио председник Миодраг Николић који је ђацима и њиховим родитељима пожелео успешан почетак нове школске године и истакао да је ово мали гест Општине Сокобања, да помогне куповином књига који у септембру није мали издатак за породицу.

‒ То је само мали гест у односу на оно што желимо, а то је да стимулишемо децу да више уче, да боље раде, да се више осамостале и да се боре да имају све петице и добију симболичан поклон од Општине. Циљ нам је да их стимулишемо да буду бољи ђаци и бољи људи ‒ рекао је у свом обраћању Миодраг Николић, председник општине Сокобања.

Поред уџбеника, председник општине Миодраг Николић је најбољим ученицима, који су разред завршили са одличним успехом и просеком 5.00,  уручио поклон ваучере у износу од 10.000 динара, а које могу искористити за куповину спортске опреме у „Планет спорт” продајним објектима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

18 + one =