Вртић „Буцко” дочекао најмлађе представом добродошлице

Друштво

У Предшколској установи „Буцко” данас су представом добродошлице дочекани најмлађи полазници. Ова традиција, која је била прекинута епидемијом корона вируса, настављена је са почетком нове предшколске 2023. године, а песмом и игром васпитачи и деца обрадовали су оне најмлађе који тек почињу свој школски живот.

− Након неколико година паузе, настављамо са традицијом и са приредбом добродошлице за предшколце. Ове радне године у нашу установу уписано је 80 предшколаца. Од тога је добар део већ похађао нашу установу у старијим васпитним групама. Иначе, ове радне године формирали смо 14 васпитних група, од тога је једна болничка. Број деце је отприлике исти као прошле године, са том децом на болничком лечењу, око 320 детета – рекла је Данијела Дисић, помоћница директора Предшколске установе „Буцко”.

Према речима наше саговорнице доста је било пријава и за јаслени узраст, где су формиране три јаслене групе са око педесеторо деце у њима. Када је у питању приредба добродошлице, она је направљена за новоуписану децу која су данас први пут дошли у ову установу у пратњи својих родитеља.

− Приредбу су припремали васпитачи старијих васпитних група са децом и то Маја Алковић, Ана Наумовски, Звезданка Миленковић и Нена Петровић – додала је Дисић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

11 + 7 =