Dodela auto-sedišta

Подељена ауто-седишта за малишане: Средства опредељена и за наредну годину

Друштво

У оквиру акције Владе Републике Србије и Агенције за безбедност саобраћаја, којој се прикључила Комисија за безбедност у саобраћају, у петак су у просторијама Општине Сокобања, родитељима деце рођене у овој години поклоњена ауто-седишта, купљена средствима Општине Сокобања. До сада су подељена 64 седишта од набављених 72, а родитељи који нису преузели седишта у петак, могу то да учине и наредних дана у просторијама зграде општине.

Slobodan Cvetković ̶ Комисија за безбедност саобраћаја се прикључила акцији Владе Републике Србије и Агенције за безбедност саобраћаја, ради повећања безбедности у саобраћају Србије. Тим поводом смо одлучили да родитељима деце рођене у овој години поклонимо по једно седиште за аутомобиле. Нама је драго да је оволики број родитеља дошао да преузме седиште. И у идућој години смо планирали да свака новорођена беба добије седиште, са жељом да што више деце буде у Сокобањи ̶ рекао је Слободан Цветковић, председник Комисије за безбедност у саобраћају.

Општина Сокобања већ је определила средства за куповину ауто-седишта за децу и у наредој години и то у износу од 540.000 динара.

Dodela auto-sedišta

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eighteen + sixteen =