Škola

Подела сведочанстава и упис у Средњој школи „Бранислав Нушић“

Друштво

Због пандемије вируса корона у школама ће на посебан начин бити организована додела ђачких сведочанстава и књижица, као и упис у наредну годину. У Средњој школи „Бранислав Нушић”, већ по традицији, подела сведочанства одржаће се у недељу, 28. jуна на Видовдан, али под измењеним условима.

Ana milicević− Тог дана неће бити одржани родитељски састанци у класичном смислу, већ ће ученици који су завршили први, други и трећи разред средње школе од одељенских старешина добити обавештење у колико сати да дођу у школу и преузму документацију о завршеном претходном разреду и истовремено ће бити уписани у наредну годину − каже Ана Милићевић, директорка Средње школе „Бранислав Нушић”.

Свако одељење ће бити подељено у две до три групе, у зависности од броја ученика, тако да ће групе долазити у размаку од пола сата, будући да ће у свакој учионици бити дозвољен боравак до десет особа истовремено. На родитељски састанак долази или родитељ или ученик, никако обоје. Као улаз у школу користи се улаз поред игралишта.

Родитељски састанци и упис ученика у наредни разред биће у недељу, 28. јуна 2020. године, према следећем распореду:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

18 − four =