Почиње Општинска лига, ове године 8 клубова

Спорт

На конференцији клубова, која је одржана 24. августа у просторијама Фудбалског савеза општине Сокобања, донета је одлука о датуму почетка такмичарске сезоне у Општинској фудбалској лиги за сезону 2020/21. и извучени су парови за јесењи део првенства. Ове године учешће у лиги узело је осам клубова: Ртањ из Врмџе, Палилулац ( Шарбановац), Младост (Ресник), Сокоград (Сокобања), „Слобода 2013” из Николинца, Слога (Жучковац), Слемен (Милушинац) и „Јединство 1952” из Мужинца.

− Ове године донета је одлука да такмичарска 2020/21. година има три круга. У јесењем делу првенства одиграће се десет кола, у пролећном делу првенства још четири из другог круга и у трећем кругу играће се плеј-оф и плеј-аут по једна утакмица, а првенство домаћег терена у тим утакмицама имаће клуб који је боље позициониран у прва два круга − каже Милан Гавриловић, председник Фудбалског савеза општине Сокобања.

Првенство почиње 5. односно 6. септембра мечевима првог кола. Све утакмице ће, због епидемиолошке ситуације, бити игране без присуства публике по одлуци Фудбалског савеза Србије, а свака од екипа имаће права присуства за по десет чланова своје делегације.

Изабарано је руководство лиге, комесар за такмичење и комесар за делегирање судија биће Дарко Огњановић, а Горан Маринковић је изабран за дисциплинског судију.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 + seventeen =