Почиње акција „Бирамо најбоље”- од ове године нова категорија – Најбоље сеоско домаћинство

Друштво Туризам

Туристичка организација Сокобања и ове године организује акцију „Бирамо најбоље”, којом се у одређеним категоријама по месецима од маја до септембра, проглашавају најуспешнија предузећа, организације, установе и појединци. До ове године проглашавани су најбољи у осам категорија: Најбољи станодавац, најбоља туристичка агенција, најлепше двориште, најбољи угоститељски објекат, најбољи угоститељски или туристички радник, удружење или појединац који даје допринос развоју туризма, најбољи гост, најбољи предузетник.

Међутим, због повећања броја категорисаних сеоских домаћинстава у општини Сокобања и због све веће заинтересованости иностраних и домаћих гостију за рурални туризам од ове године уведена је нова категорија – Најбоље сеоско туристичко домаћинство, тако да сада има девет категорија. На крају акције бирају се најуспешнији у свакој од категорија који као награду добијају студијско путовање у организацији Туристичке организације Сокобања.

Циљ акције „Бирамо најбоље” је унапређење сарадње са носиоцима туристичке понуде и подизање нивоа квалитета туристичких и угоститељских услуга, као и мотивисање организација и појединаца.

Пријављивање могу извршити сви грађани Сокобање, као и гости Сокобање, старији од 18 година, у Туристичко-информативном центру, у ул. Трг ослобођења бр.2 или путем имејл адресе tic@tosokobanja.rs. Пријављивање се врши до 5. у месецу за предходни месец, а оцењивање и проглашење победника до 15. у месецу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fourteen + 2 =