Почео Грбићев камп у „Моравициˮ

Спорт

Интернационални одбојкашки камп Вање Грбића, нашег прослављеног репрезентативца, почео је у недељу, 23. јуна и трајаће до 28. јула. Камп се реализује на теренима хотела „Моравицаˮ, који ће бити домаћин учесницима и организаторима кампа. У наредних четрдесетак дана кроз камп ће проћи 800 детета из 35 земаља из целог света. Такође, са њима ће радити око 80 тренера из земље и иностранства.

 

‒ Мени је велика част што сам имао прилику да упознам председника општине као и чланове Већа и да им изразим жељу да овде реализујем свој камп који постоји већ две године. Могу вам рећи да нисам срео људе који су предусетљивији и гостопримљивији. Ја сам изнео свој концепт који су они са одушевљењем прихватили. Ми ћемо нашим полазницима покушати да пренесемо, не оно што су вештине одбојке, већ оно што је, генерално, здравље, кроз промоцију онога што Сокобања нуди ‒ каже Владимир Грбић.

Камп ће бити отворен за све оне који желе да виде на који начин функционише. Сви тренери и спортски радници ће имати прилику да се упознају са методологијом и начином рада који ће моћи да се пренесу и на све остале спортове који су заступљени у Сокобањи. За све заинтересоване биће организована предавања, у конгресној сали хотела, са циљем подизања квалитета рада са децом.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sixteen − fifteen =