Počeo Grbićev kamp u „Moraviciˮ

Sport

Internacionalni odbojkaški kamp Vanje Grbića, našeg proslavljenog reprezentativca, počeo je u nedelju, 23. juna i trajaće do 28. jula. Kamp se realizuje na terenima hotela „Moravicaˮ, koji će biti domaćin učesnicima i organizatorima kampa. U narednih četrdesetak dana kroz kamp će proći 800 deteta iz 35 zemalja iz celog sveta. Takođe, sa njima će raditi oko 80 trenera iz zemlje i inostranstva.

 

‒ Meni je velika čast što sam imao priliku da upoznam predsednika opštine kao i članove Veća i da im izrazim želju da ovde realizujem svoj kamp koji postoji već dve godine. Mogu vam reći da nisam sreo ljude koji su predusetljiviji i gostoprimljiviji. Ja sam izneo svoj koncept koji su oni sa oduševljenjem prihvatili. Mi ćemo našim polaznicima pokušati da prenesemo, ne ono što su veštine odbojke, već ono što je, generalno, zdravlje, kroz promociju onoga što Sokobanja nudi ‒ kaže Vladimir Grbić.

Kamp će biti otvoren za sve one koji žele da vide na koji način funkcioniše. Svi treneri i sportski radnici će imati priliku da se upoznaju sa metodologijom i načinom rada koji će moći da se prenesu i na sve ostale sportove koji su zastupljeni u Sokobanji. Za sve zainteresovane biće organizovana predavanja, u kongresnoj sali hotela, sa ciljem podizanja kvaliteta rada sa decom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

17 + 7 =