Planovi Udruženja građana „Banjsko preobraženje”

Društvo

Članovi Udruženja građana „Banjsko preobraženje” nakon nedavno održanog okruglog stola na temu „Perspektive i mogućnosti razvoja sokobanjskog zdravstvenog turizma” u narednom periodu planiraju da organizuju još okruglih stolova i tribina na kojima će stručnjaci iz određenih oblasti razgovarati i razmatrati najznačajnije teme vezane za Sokobanju, saznajemo od Miše Gavrilovića, predsednika Skupštine UG „Banjsko preobraženje”.

− Vodosnabdevanje nam je jedna od prioritetnih tema, a bavićemo se celokupnim razvojem Sokobanje, a onda ćemo se truditi da neke dobre predloge pretočimo u dokument pa da vidimo da li ćemo pronaći ljude koji će sve to moći da realizuju. Među članovima i simpatizetima našeg udruženja imamo dosta profesora sa Univerziteta u Nišu, koji možda malo drugačije vide razvoj Sokobanje od nas koji živimo ovde – istakao je Gavrilović.

Udruženje građana „Banjsko preobraženje” formirano je prvog decembra 2019. godine na inicijativu grupe uspešnih, preduzimljivih i kreativnih ljudi, kojima je zajednička ljubav Sokobanja. Jedan od glavnih pokretača i tvorca ideja o osnivanju Udruženja jeste Miša Gavrilović, po rođenju Sokobanjčanin, profesor matematike, dugogodišnji direktor Pravno-poslovne škole u Nišu. Članovi udruženja mogu biti svi punoletni građani, bez obzira na mesto prebivališta, bitno je samo da vole Sokobanju i žele da na neki način doprinesu njenom razvoju, uređenju i napretku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

17 + 18 =