Планови Удружења грађана „Бањско преображење”

Друштво

Чланови Удружења грађана „Бањско преображење” након недавно одржаног округлог стола на тему „Перспективе и могућности развоја сокобањског здравственог туризма” у наредном периоду планирају да организују још округлих столова и трибина на којима ће стручњаци из одређених области разговарати и разматрати најзначајније теме везане за Сокобању, сазнајемо од Мише Гавриловића, председника Скупштине УГ „Бањско преображење”.

− Водоснабдевање нам је једна од приоритетних тема, а бавићемо се целокупним развојем Сокобање, а онда ћемо се трудити да неке добре предлоге преточимо у документ па да видимо да ли ћемо пронаћи људе који ће све то моћи да реализују. Међу члановима и симпатизетима нашег удружења имамо доста професора са Универзитета у Нишу, који можда мало другачије виде развој Сокобање од нас који живимо овде – истакао је Гавриловић.

Удружење грађана „Бањско преображење” формирано је првог децембра 2019. године на иницијативу групе успешних, предузимљивих и креативних људи, којима је заједничка љубав Сокобања. Један од главних покретача и творца идеја о оснивању Удружења јесте Миша Гавриловић, по рођењу Сокобањчанин, професор математике, дугогодишњи директор Правно-пословне школе у Нишу. Чланови удружења могу бити сви пунолетни грађани, без обзира на место пребивалишта, битно је само да воле Сокобању и желе да на неки начин допринесу њеном развоју, уређењу и напретку.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

10 − two =