Odbojkašice

Пионирке ОК „Озренˮ учествовале на међународном турниру у Нишу

Спорт

Пионирска селекција ОК „Озренˮ учествовала је за викенд на 9. Међународном турниру у одбојци за пионирке. Турнир је одржан у Нишу у организацији ОК „Стампедоˮ из овог града. На турниру је учествовало 16 екипа из целог региона, Северна Македонија, Румунија, Бугарска, Србија, а учешће на турниру узела је једна екипа из Аустрије.

Турнир је трајао два дана, првог дана игране су утакмице по групама. Сокобањске одбојкашице су се нашле у групи са екипама „ТЕ волејˮ из Македоније, „ЕКС ЈУ волејˮ из Аустрије и са домаћом екипом „Стампедоˮ. Са две победе у групи сокобањске одбојкашице су се пласирале у четвртфинале као прве у групи.

У четвртфиналу, које је играно другог дана турнира, сокобањске одбојкашице су поражене од екипе „Крајоваˮ из Румуније и нису имале прилику да се боре за једно од прва три места. У доигравању за пласман, наше одбојкашице су освојиле 6. место што је велики успех ако се узме у обзир чињеница да све остале екипе долазе из градова са много више становника где је могуће направити квалитетнију селекцију потенцијалних одбојкашица.

Руководство ОК „Озренˮ искористило је своје присуство да оствари контакте са клубовима из иностранства који су учествовали на турниру и постоје најаве да ће неке од њих учествовати на турниру који ће бити одржан у Сокобањи у августу месецу ове године.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 × four =