„Пиџаме” одушевиле и у репризи

Друштво Култура

И за репризу представе „Пиџама за шесторо” француског писца Марка Камелотија, у извођењу Аматерског „СБ” позоришта владало је огромно интересовање. Конгресна сала хотела „Моравица” била је мала да прими све оне који су хтели да погледају представу. Међу људима у публици било је и оних који су већ имали прилику да погледају представу али су ношени утиском тадшње изведбе на време купили карту и за репризу. И овога пута сокобањски глумци су успели да уверљиво представе ликове и заплете који су у више наврата изазивали смех и аплаузе публике у сали.

Pidžame Pidžame Pidžame

Ненад Станисављевић је, поред улоге редитеља, имао задатак да представи лик Робера.

Nenad Stanisavljevic‒ Ми смо знали да ће и вечерас бити пуна сала. Имали смо додатни притисак у односу на премијеру јер су сада људи већ имали висока очекивања с обзиром да су коментари након премијере били веома добри. Посебно нас радује реакција публике која је и вечерас знала да награди наш труд и енергију који смо уложили. Аплаузи и овације нам говоре да смо урадили добар посао. Тај осећај је невероватан, хвала свима ‒ каже Станисављевић.

Лик који је побрао највише симпатија публике и овога пута био је лик куварице Сузи коју је тумачила Ана Вељковић.

Ana Veljkovic ‒ Чини ми се да сам имала најлакши задатак јер сам добила овако допадљиву улогу и због тога постала миљеница публике, али честитам колегама који су такође били феноменални и са којима је било право задовољство радити. Мислим да ће ова представа дуго трајати јер већ постоји интересовање за наредни термин ‒ каже Ана Вељковић.

Наредна изведба планирана је за крај децембра месеца.

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two + thirteen =