Пет такмичара пет медаља на Међународном џудо турниру у Београду

Друштво Спорт

Пет чланова Џудо клуба „Карађорђевић”, учествовало је у недељу на Међународном меморијалном турниру „Светислав Ивановић Ес 2023” у организацији Џудо клуба „Партизан” и сви су освојили медаље. Ово је још један у низу успеха сокобањског џудо клуба јер је на поменутом турниру конкуренција била изузетно велика и јака, сазнајемо од Славише Милијића тренера клуба. На овогодишњем, јубиларном турниру, десетом по реду, који је одржан у Спортском центру „Шумице”, учествовало је чак 600 такмичара из 60 клубова из земље и иностранства.

− Ми смо имали пет такмичара и освојили смо пет медаља: две златне, две сребне и једну бронзану. Конкуренција је била изузетно велика и јака, поједини наши такмичари су имали и пет борби да би дошли до финала − рекао је Милијић.

Сокобањски џудисти већ следеће недеље 29. октобра, учествују на још једном Међународном турниру „14. октобар” који ће бити одржан у Краљеву у организацији ЏК „Партизан” из тог места.

− С обзиром да се овај турнир одржава у граду који нам је ближе, надам се да ћемо повести више такмичара, односно да ћемо ићи са више аутомобила и да ће нам родитељи такмичара изаћи у сусрет јер другачије не можемо да организујемо превоз − додао је Милијић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seventeen − 11 =