Овонедељни репертоар биоскопа „Моравица”

Друштво Култура

На новом репертоару биоскопа „Моравица” наћи ће се два нова наслова – „Дневник Паулине П.” и најновији хорор филм „Драги Давид”. Поред тога на програму су и даље најновији наслови из светске и домаће кинематографије.

Филм Дневник Паулине П.”, као што сам наслов каже темељи се на Паулинином дневнику, а она из критичке перспективе и уз комичне ситуације, говори о својим проблемима у пријатељству, љубави и породици.

Ово је прича о Паулини П., снажној, емотивној и духовитој јунакињи овог филма и свог живота, где унутар школске године пратимо њене авантуре у разреду и код куће те све проблеме које она успешно савладава. Сама радња филма смештена је у стварни свет, с покојим додиром „чаролије”.

Филм „Дневник Паулине П.” биће приказан вечерас од 16 часова и 30 минута и у недељу од 14 часова и 30 минута.

Језа из приче „Драги Давид” започела је још 2017. године , када је карикатуриста Адам Елис поделио своје натприродно искуство путем свог Твитер профила, а које је постало вирало и унело страх у срца многих. Наиме, његов стан је почео прогањати дух преминулог детета које му је покушавало узети живот након што је оставио непромишљен коментар на друштвеној мрежи. Дух почиње делити чак и фотографије и видео записе на којима се могу видети силуете детета које га прогони.

Овај филм биће приказан у неколико термина и то вечерас од 18 часова и 30 минута, недељу од 16 часова и 30 минута и среду од 18 часова и 30 минута.

За сокобањску публику и овога пута ће се наћи домаћа остварења „Хероји Халијарда” и „Чувари формуле”, а наставља се и приказивање филма „Убиства под цветним месецом” и „Пет ноћи код Фредија”.

У редовном репертоару за најмлађе посетиоце и даље се налазе Тролови – Бенд на окупу” и „Древна Мишологија”. Оба филма су синхронизована на српски језик.

Према плану и програму рада биоскопа „Моравица” уторак је нерадни дан.

Комплетан репертоар за период од 2. до 8. новембра можете погледати на следећој фотографији:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty + 11 =