Сокобања заслужује више туриста

Друштво

На данас одржаној конференцији за новинаре, поводом најаве предстојеће туристичке сезоне, председник општине Исидор Крстић је, обраћајући се бројним медијима, упознао јавност шта је све урађено у претходном периоду, као и о будућим плановима, у циљу побољшања услова и туристичке понуде.

Поред плана генералне регулације, који је један од кључних докумената за побољшање инфрастуктуре, Крстић је поменуо и реконструкцију зелене пијаце, летње позорнице „Врело”, „Озрен баште”, фонтане у центру града, као и реконструкције тротоара, улица и пешачких стаза у парковима.

‒ Трудимо се и да наша излетишта буду уређена и приступачна нашим туристима. У наредном периоду настављамо са радом на пројекту у оквиру ког ће Сокобања имати укључење на аутопут изградњом петље Рутевац и реконструкцијом постојеће путне инфраструктуре ‒ рекао је Крстић.

У изјави за наш сајт, први човек Сокобање истакао је да овај крај располаже природним богатствима, али да у прошлости није адекватно промовисан. ‒ Чинимо све да исправимо те грешке – додао је Крстић. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 + six =