Општински одбор СНС први предао изборну листу Општинској комисији у Сокобањи

Друштво Политика

Општински одбор Српске напредне странке Сокобања са својим коалицоним партнерима, прикупио је потписе подршке изборној листи за парламентарне изборе „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ − Србија не сме да стане” и локалној листи под називом „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ − Сокобања не сме да стане”, коју су кандидати за одборнике у локалном парламенту предали јуче Општинској изборној комисији. Ово је прва изборна листа која је за изборе заказане за 17. децембар предата у Сокобањи.

Уз изборну листу подносилац је приложио и потребну документацију. Др Миодраг Николић потпредседник ОО СНС захвалио се свим грађанима који су чак до два сата након поноћи стпљиво чекали да дају свој потпис подршке овој изборној листи

− Захвалио бих се пре свега великом броју људи који су нам својим потписима пружили подршку за оно што смо радили до сада и оно што ћемо урадити, уколико опет будемо на челу наше Сокобање. Ми смо се трудили у претходном периоду да све радимо искључиво у корист становника наше општине, што је и задатак сваке локалне власти, али ништа од тога не бисмо могли да урадимо без подршке наше државе на челу са председником Александром Вучићем. Као што слогани гласе − Србије не сме да стане, Сокобања не сме да стане, а ми смо претходних година и показали да Сокобања ни у једном тренутку није стала са својим развитком. Поручио бих на крају свим странкама које ће у нашој малој општини учествовати на изборима, да се сви потрудимо да ова предизборна кампања и сами избори протекну у једној фер и демократској атмосфер. Да сви представимо наше планове и програме, без напада на туђе породице, а народ ће сам препознати и одлучити коме ће своје поверење поклонити на предстојећим изборима − рекао је Николић.

Изборна листа „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ − Сокобања не сме да стане” предата је са 25 кандидата за одборнике СО Сокобања.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eleven + sixteen =