Отворени дани ђачког предузетништва

Друштво

Исидор Крстић, председник општине Сокобања, данас је свечано отворио другу међународну манифестацију ученичког предузетништва под називом „Међународни дани ученичког предузетништва Сокобања 2018” и том приликом пожелео добродошлицу свим учесницима уз обећање да ће општина Сокобања и ове године бити добар домаћин.

    

Тема манифестације је „Сувенир за промоцију Сокобање”. Ана Милићевић директорка Средње школе „Бранислав Нушић”, каже да је комисија ове године имала изузето тежак задатак да од чак 64 приспела рада, тимова из целе Србије, одабере 10 који су ушли у ужи избор.

Милорад Гавриловић директор правно-пословне школе Ниш, која је поред сокобањске средње школе један од организатора ове манифестације, истиче да ће сутра, другог дана манифестације бити проглашене три најбоље екипе, али да су свих десет екипа које се налазе у Сокобањи овогодишњи победници. Гавриловић додаје да се нада да ће ова манифестација постати традиционална и омогућити да Сокобања постане још препознатљивија на туристичком тржишту.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twelve − ten =