Otvoreni dani đačkog preduzetništva

Društvo

Isidor Krstić, predsednik opštine Sokobanja, danas je svečano otvorio drugu međunarodnu manifestaciju učeničkog preduzetništva pod nazivom „Međunarodni dani učeničkog preduzetništva Sokobanja 2018” i tom prilikom poželeo dobrodošlicu svim učesnicima uz obećanje da će opština Sokobanja i ove godine biti dobar domaćin.

    

Tema manifestacije je „Suvenir za promociju Sokobanje”. Ana Milićević direktorka Srednje škole „Branislav Nušić”, kaže da je komisija ove godine imala izuzeto težak zadatak da od čak 64 prispela rada, timova iz cele Srbije, odabere 10 koji su ušli u uži izbor.

Milorad Gavrilović direktor pravno-poslovne škole Niš, koja je pored sokobanjske srednje škole jedan od organizatora ove manifestacije, ističe da će sutra, drugog dana manifestacije biti proglašene tri najbolje ekipe, ali da su svih deset ekipa koje se nalaze u Sokobanji ovogodišnji pobednici. Gavrilović dodaje da se nada da će ova manifestacija postati tradicionalna i omogućiti da Sokobanja postane još prepoznatljivija na turističkom tržištu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

nine − five =