ОСИС у Бољевцу – „Врело” одбранило титулу

Друштво Спорт

У суботу је у Бољевцу одржано републичко такмичење Олимпијских сеоских игара Србије, а наши такмичари имали су запажен резултат.

Након поздравног говора председника Савеза за рекреативни спорт Републике Србије Предрага Гавриловића и председника општине Бољевац Небојше Марјановића, почело је надметање у 11 спортских дисциплина.

Што се тиче такмичара из наше општине највреднији резултат остварила је МЗ Врело која је одбранила прошлогодишњу шампионску титулу у народном вишебоју стечену у Коцељеви. Шахисти из МЗ Шарбановац освојили су сребрне медаље, а МЗ Трубаревац и МЗ Ресник заузеле су треће место у надвлачењу конопца и пикаду.

Aperture: 4
Camera: NIKON D5100
Iso: 450
Orientation: 1

Поред њих, Сокобању су представљале и МЗ Николинац и МЗ Сокобања у малом фудбалу, МЗ Врмџа у стрељаштву, МЗ Ресник у кросу и баскету, као и МЗ Трубаревац у стоном тенису.

Надметање у свим дисциплинама трајало је пуних седам сати, од 11 до 18 часова, а наше такмичаре обишли су народни посланик из Сврљига Милија Милетић и заменик председника општине Сокобања Владимир Миловановић.

‒ Поред, никад бројнијих, медаља које смо донели у Сокобању, из Бољевца носимо и лепу слику дружења са људима из свих крајева наше земље са надом да ће и наше место бити домаћин једног оваквог републичког такмичења ‒ каже Иван Стојковић, генерални секретар Спортског савеза општине Сокобања.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twelve − six =