Општинска лига прекинута, куп неизвестан

Спорт

У складу са одлуком Фудбалског савеза Србије, осим Супер лиге, све лиге су прекинуте. Ова одлука обухвата и сокобањску Општинску фудбалску лигу. У складу са тим за првака лиге биће проглашен јесењи првак а то је екипа ФК „Палилулац” из Шарбановца. Забрањене су све званичне и пријатељске утакмице док су тренинзи фудбалских екипа дозвољени уз одређене препоруке а то су да тренизи буду реализовани по групама од највише десет играча.

Такође, препорука Фудбалског савеза је да екипе пре почетка тренажног процеса обаве тестирање, на корона вирус, својих играча и функционера клуба.

˗ Када је у питању Куп такмичење, још увек нема никаквих одлука да ли ће бити наставка такмичења или не. Остала је утакмица између „Требича” и „Хајдука” из Рујевице у оквиру купа Зајечарског округа, а победник те утакмице би се пласирао у полуфинале ˗ каже Милан Гавриловић, председник Фудбалског савеза општине Сокобања.

Он је позвао клубове који су се ранијих година такмичили у оквиру Општинске лиге а тренутно имају неактивни статус, да покушају да региструју играче и наставе такмичење у лиги у такмичарској 2020/21. години.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three + 4 =