„Од Лутајућих срца с љубављу” за почетак Бањског забавног лета

Друштво Култура

Са првим даном месеца јула, почиње и Бањско забавно лето и то концертом групе „Лутајућа срца”. Концерт наше познате групе из Ниша биће одржан сутра на Великој сцени Летње позорнице „Врело” под називом „Од Лутајућих срца с љубављу” са почетком у 20.30 сати.

У суботу, 2. јула, у амфитеатру Завичајног музеја у 20.00 часова биће званично отворене 28. Свечаности Свети Јован Биљобер. У недељу, 3. јула, на Малој сцени Летње позорнице Врело, биће одржана представа за децу „Заљубљени витез”, такође са почетком у 20.00 часова.

У понедељак, 4. јула, за нешто старију публику, на Великој сцени Летње позорнице са почетком у 20.30 часова, stand up комедија Семира Гицића, драмског писца, глумца и ТВ хроничара. Наредне вечери у уторак, 5. јула, још једна представа за најмлађе, овог пута „Маша и медвед” на малој сцени са почетком у 20.00 часова.

У среду, 6. јула, за љубитеље музике, концерт Leonard Cohen -Tribute на Великој сцени са почетком у 20.30. У четвртак 7. јула позоришна представа „Не играј на Енглезе“ на Великој сцени Летње позорнице Врело са почетком у 20.00 часова.

Улаз са све догађаје је бесплатан а Бањско забавно лето траје до краја августа.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eleven + 3 =