Sportske igre

Održane Radničko-sportske igre zaposlenih u komunalnim preduzećima

Sport

Sveukupni pobednik 18. Radničko-sportskih igara komunalnih preduzeća Zaječarskog i Borskog okruga, koje su održane u Sokobanji je JKP „Vodovod” Zaječar.

JKP „Napredak” i Opština Sokobanja bili su dobri domaćini i uspešno su organizovali još jedne radničko-sportske igre. Na sportskim terenima hotela „Zdravljak” u kome su bili i smešteni, 240 radnika iz 11 komunalnih preduzeća od 7. do 9. juna, takmičili su se u 13 sportskih disciplina, kada je muška konkurencija u pitanju, dok su se dame nadmetale u osam sportskih disciplina.

« 1 od 5 »

Radničko-sportske igre komunalnih preduzeća Zaječarskog i Borskog okruga počele su u petak 7. juna, kada ih je ispred hotela „Zdravljak” otvorio zamenik predsednika opštine Vladimir Milovanović u prisustvu direktora JKP „Napredak” Saše Drljače. Ovo je četvrti put da se radničko-sportske igre komunalnih preduzeća, održavaju u Sokobanji.

Naredne godine domaćin će biti Javno komunalno preduzeće iz Knjaževca, čijem predstavniku je već po tradiciji na zatvaranju igara održanih u Sokobanji, simbolično predata zastava ove manifestacije.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

five × 1 =