Sportske igre

Одржане Радничко-спортске игре запослених у комуналним предузећима

Спорт

Свеукупни победник 18. Радничко-спортских игара комуналних предузећа Зајечарског и Борског округа, које су одржане у Сокобањи је ЈКП „Водовод” Зајечар.

ЈКП „Напредак” и Општина Сокобања били су добри домаћини и успешно су организовали још једне радничко-спортске игре. На спортским теренима хотела „Здрављак” у коме су били и смештени, 240 радника из 11 комуналних предузећа од 7. до 9. јуна, такмичили су се у 13 спортских дисциплина, када је мушка конкуренција у питању, док су се даме надметале у осам спортских дисциплина.

« од 5 »

Радничко-спортске игре комуналних предузећа Зајечарског и Борског округа почеле су у петак 7. јуна, када их је испред хотела „Здрављак” отворио заменик председника општине Владимир Миловановић у присуству директора ЈКП „Напредак” Саше Дрљаче. Ово је четврти пут да се радничко-спортске игре комуналних предузећа, одржавају у Сокобањи.

Наредне године домаћин ће бити Јавно комунално предузеће из Књажевца, чијем представнику је већ по традицији на затварању игара одржаних у Сокобањи, симболично предата застава ове манифестације.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 × 3 =