Одржана новогодишња представа у вртићу

Друштво Култура

Већ по традицији васпитачи Предшколске установе „Буцко” за најмлађе припремили су новогодишњу позоришну представу која је у вртићу приказана јуче. Представа се зове „Црвенкапа у не бајци” и то је адаптација саме приче Црвенкапа на један мало другачији и занимљивији начин сазнајемо од Душана Мијајловића, директора сокобањске предшколске установе. Након завршене преставе свака од васпитних група добила је пакетиће у коме се налазе нове игртачке које је ова установа набавила.

− Као и претходних година и ове смо набавили за потребе деце доста нових дидактичких играчака. Ради се о најновијим играчкама на светском тржишту. То су разне светлеће играчке затим тактилне оне које помажу конгитивни интелектуални раст. Додао бих да смо у току дечје недеље имали радионицу где смо израдили разне играчке које смо продавали на продајној изложби у центру града и сва средства прикупљена том приликом биће искоришћена ове године уз сагласног Савета родитеља а на предлог васпитача, за помоћ при лечењу једне девојчице којој је неопходна трансплантација јетре у иностранству и та средства ће бити ових дана додељена породици − рекао је Мијајловић.

Он је у своје име и име свих запослених у ПУ „Буцко” честитао новогодишње и божићне празнике пре свега најмлађима а затим и свим осталим грађанима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

16 + 18 =