Одбојкашки камп Вање Грбића на лето у Сокобањи

Спорт

Летњи одбојкашки камп Владимира Вање Грбића биће одржан у Сокобањи током јуна и јула месеца наредне године. Према речима Милоша Крстића, директора Спортског центра „Подина”, камп ће бити реализован у четири смене са око 200 деце свих узраста, што значи да ће кроз камп проћи од 800 до 1000 деце, а смена ће трајати десет дана.

   

Поред рада на одбојкашким елементима биће заступљена и шира едукација деце с циљем усмеравања на физичке активности за правилан развој. Са децом ће поред одбојкашких, радити око 40 стручњака из других области, као што су медицина спорта, психологија и педагогија. Биће организована и одбојка на песку као и свакодневне вежбе за одржавање тела и правилно држање на базенима СЦ „Подина”.

Основни циљеви кампа су: здравље, превенција и напредак деце на ортопедском, моторичком и психо-социјалном плану, тако да је веома битно истаћи да у њему могу учествовати сва заинтересована деца, укључујући и децу из Сокобање, а не само она са претходним одбојкашким искуством. Како сазнајемо , камп ће имати и богат пратећи програм уз гостовање познатих личности.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seventeen + five =