Џудо клуб „Карађорђевић” годину почео веома успешно

Друштво Спорт

Чланови Џудо клуба „Карађорђевић” из Сокобање, постигли су велики успех на кадетском првенству централне Србије које је у суботу одржано у Пироту. Сва три такмичара освојила су медаље и пласирала се на државно првенство које ће 10. фебруара бити одржано у Београду. Поред тога сокобањски џудо клуб је у конкуренцији 29 клубова заузео високо четврто место у укупном пласману, што је такође велики успех.

Сандра Адамовић и Предраг Симић освојили су златне медаље, а Ђорђе Филиповић сребрну медаљу. Тренер Славиша Милијић је пре одржавања такмичења у изјави за наш портал рекао да би велики успех био када би се бар један такмичар пласирао на Првенство државе, тако да је овај успех изнад свих очекивања.

– Ово је више него велики успех, што је последица великог, упорног и напорног рада. Као тренер ја сам презадовољан постигнутим резултатима.Ово су уједно и прве медаље у 2024. години за сокобањске џудисте и ако се по јутру дан познаје, надамо се најуспешнијој сезони до сада – рекао је Милијић.

Иначе, као што смо већ рекли у суботу, 10. фебруара биће, одржано Државно првенство за кадете у Београду, а већ наредног дана у недељу 11. фебруара, млађи чланови Џудо клуба „Карађорђевић” такмичиће се на Међународном такмичењу „ОKAMI NS” у Новом Саду.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five × two =