Нови – стари директори и повластице за цивилну заштиту

Друштво Политика

Неколико сокобањских установа чији је оснивач локална самоуправа је данас добила нове челне људе, односно дошло је до њиховог реизбора.

Скупштина општине је на данашњој седници именовала за директора Јавног комуналног предузећа „Напредак” Ану Вељковић, дипломирану економисткињу из Сокобање, која је и до сада као вршилац дужности директора била на челу овог колектива.

Након данашњег именовања први човек Центра за социјални рад и даље остаје Владимир Павловић, дипломирани правник из Сокобање. Њему је био истекао мандат директора.

И у наредне четири године на челу Туристичке организације Сокобања биће досадашњи директор Љубинко Миленковић, дипломирани економиста из Сокобање.

Одборници су подржали и предлог да припадници, њих 20, јединице цивилне заштите добију одређене градске привилегије. Туристичка организација омогућиће бесплатан улазак на све манифестације и концерте чији је организатор, Спортско-рекреативни центар „Подина” донираће бесплатан улазак у Аква парк и коришћење теретане, а Народна библиотека „Стеван Сремац” омогућиће бесплатно учлањивање, док ће Јавно комунално предузеће „Напредак” обезбедити им бесплатно паркирање.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seventeen + 20 =