ЈП „Зеленило” – За свако посечено стабло засаде се три нова

Друштво

Поводом фотографија посечених стабала које су се појавиле на друштвеним мрежама, ЈП „Зеленило”, нашој редакцији, доставило је саопштење за јавност, у коме се каже да је санитарна сеча стабала стандардна процедура у оквиру програма рада овог предузећа. Сва стабла која су посечена су дотрајала и као таква представљала су потенцијалну опасност по живот људи који бораве у парку.

− У оквиру нашег програма рада постоји такозвана, тиха замена стабала у оквиру које за свако посечено стабло засадимо три нова. У прилогу вам достављамо фотографије на којима се види каква су потенцијална опасност била посечена стабла − стоји у саопштењу достављеном нашој редакцији.

1 thoughts on “ЈП „Зеленило” – За свако посечено стабло засаде се три нова

  1. Просто за неповеровати колико незнања има актуелни пејзажни архитекта, изгледа да је предмет, декоративну дрндрологију, преспавала на факултету. Нека објасни грађанима зашто су парку Бањица посечена здрава стабла јела и ариша, па и оне жалосне врбе, и зашто већ две године за редом уништава липе, прво на мермерном шеталишту и појединим улицама, па сада и по парковима, где смо сведоци тога да те липе сада више личе на Франкенштајна него на дрво. Очигледно је да дотична није за тај посао за који је постављена…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

8 + 15 =