Vatrogasci

Нови камион и теренско возило за сокобањске ватрогасце

Друштво

Ватрогасно-спасилачка јединица у Сокобањи јуче је добила два возила. У питању су нови ватрогасни камион, потпуно опремљен за гашење пожара и теренско возило за лакши обилазак неприступачних терена.

̶ Обистинило се обећање министра Небојше Стефановића дато приликом посете Сокобањи. Наиме, он је приликом обиласка сокобањске полицијске станице и ватрогасно-спасилачке јединице у Сокобањи приметио да су возила са којима располажу наши ватрогасци стара и да не могу да на адекватан и довољно ефикасан начин одреагују у случају пожара, а управо је у тим ситуацијама време кључан фактор. Том прилком је дао обећање да ће у најкраћем могућем року сокобањски ватрогасци добити нова возила ̶ каже Владимир Миловановић, заменик председника Општине Сокобања.

Vatrogasci

Он је додао да ће и општина издвојити одређана средства и набавити опрему за сечење метала која се користи у случају тешких саобраћајних несрећа када је возач заробљен у возилу.

̶ Последње возило за сокобањску ватрогасно-спасилачку јединицу набављено је пре двадесетак година и ова обнова возног парка је била неопходна ̶ додаје Миловановић.

Vatrogasci

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 − three =