Нова хапшења због кокаина

Друштво

Сокобањска полиција ухаспила је три особе које се сумњиче да су неовлашћено производиле, продавале и држале опојне дроге. По налогу тужиоца Вишег јавног тужилаштва у Нишу, ухапшени су деветнаестогодишњи Ђ. М. (2005) и двадесетогодишња А. Ж. (2004), због постојања основа сумње да су учинили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, као и двадесеттрогодишњи П. М. (2001) који се сумњичи за кривично дело неовлашћено држање опојних дрога, пише у данашњем саопштењу полиције.

– Полиција је код Ђ. М. пронашла мању количину прашкасте материје за коју се сумња да је кокаин, док се А. Ж. сумњичи да је од њега преузела седам пакетића са мањом количином ове материје и, ради даље продаје, предала једном мушкарцу из Сокобање који је раније ухапшен – додају у полицији.

Код осумњиченог П. М. полиција је такође пронашла мању количину ове материје коју је купио од Ђ. М, а који је у претходном периоду, како се сумња, продавао ове наркотике.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичне пријаве, бити приведени надлежном тужиоцу Вишег јавног тужилаштва у Нишу, наводе у полицији.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × 3 =