ФСО Сокобања: Први пут у историји на месту потпредседника и једна дама

Друштво Спорт

Како су нас обавестили из ФСО Сокобања, у четвртак, 4. августа, у просторијама Фудбалског савеза општине Сокобања одржана је изборна Скупштина организације фудбалских судија Сокобања. У присуству 17 од 26 чланова, за председника је изабран Дејан Најдић, некадашњи судија Прве лиге, а данас инструктор и посматрач на листи Српске лиге Исток, коме је ово пети мандат. Први пут у историји савеза, за потпредседника је изабрана Андреа Маринковић, дама са положеном 1. категоријом и са листе Супер и Прве лиге за жене.

Чланови УО су Богдан Томић, Немања Марковић и Горан Маринковић. За секретара организације је изабран Филип Станојевић.

– У турбулентном времену за фудбал у земљи и све што га прати, успели смо да очувамо и одржимо рад организације – стоји у саопштењу које потписује Милан Гавриловић, председник Фудбалског савеза општине Сокобања.
– Имамо пристојан кадар младих судија и свакако смо једна од стабилнијих општинских организација на региону. Превасходни циљ за наредни период је да омасовимо организацију младим судијама јер је то свуда велики проблем. Такође, да подигнемо ниво сарадње са вишим нивоима на бољи ниво, јер је сада због сујете и самовоље појединаца та сарадња на ниском нивоу.

Милану Гавриловићу је овом приликом једногласно подржана кандидатура и предлог за нови мандат на челу Фудбалског савеза општине Сокобања.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

15 − 15 =