Najmlađi karatisti „Ozren-Sokotopa” osvojili dve medalje na KUP-u Srbije

Društvo Sport

Kup Srbije za poletarce, pionire i nade, odnosno za najmlađe kategorije održano je proteklog vikenda u Čačku. Turnir je trajao dva dana. Prvog dana 25.novembra najmlađi karatisti su se takmičili u katama a narednog dana 26.novembra u borbama. Uz neverovatan broj kvalifikovanih takmičara, čak 600 iz 110 klubova Srbije, „Sokotopovci” njih četvoro, nadmetali su se u katama i osvojili srebro i bronzu. Srebro u kategoriji „nada” u katama osvojila je Ivana Pavlović, a bronzu je osvojio Branislav Miladinović.

− Uspeli smo u tako velikoj konkurenciji i na takmičenju koje je bilo izuzetno naporno da se izborimo za dve medalje što je izuzetan uspeh − rekla je Ivana Zanfirović generalna sekretarka kluba.

Ukoliko budu imali dovoljno sredstava karatisti „Ozren-Sokotopa” učestvovaće na 22. Međunarodnom karate turniru NIPPON TOP TEN – TROFEJ VOŽDOVCA koji će se održati 9. decembra u Sportskom centru „Voždovac”.

Već po tradiciji nekoliko dana pred kraj kalendarske godine sokobanjski karate klub organizovaće jedan klupski turnir, na kome karatisti uvek rado učestvuju i daju maksimum od sebe.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

17 − 3 =