Први турнир „МОСИЋ” одигран у Сокобањи

Друштво Спорт

Прошле недеље у сали Средње школе „Бранислав Нушић” у Сокобањи одигран је, први овогодишњи турнир Лиге мини одбојке „МОСИЋ” у организацији Међуокружног одбојкашког савеза Зајечар .На турниру је учествовало више од 250 девојчица и дечака рођених 2010, 2011. и млађих. Поред домаћина ОК „Озрен” учествовали су најмлађи одбојкашице из још 8 клубова и то из Зајечара, Књажевца, Бора, Неготина и Мајданпека и четири мушке екипе из Сокобање, Зајечара, Бора и Књажевца.

− То је било пре свега једно лепо дружење, а онда и спортско такмичење. Да наши тренери раде како треба показују и резултати те деце која су показала велико залагање и можемо се похвалити да наше девојчице имају после два турнира и шест утакмица свих шест победа − рекао је Милош Крстић тренер ОК „Озрен”.

Андријана Миленовић која тренира мале одбојкаше истиче да је је пресрећна јер ради са малом децом која је изузетно цене и воле и слушају тако да и на тренинзима и такмичењима немамо никаквих проблема.

− Ту су само осмеси и загрљаји што је и поента нашег рада са децом у клубу и позивамо све да дођу и да се увере како је то лепо кад се деца друже и баве спортом − рекла је Миленовић.

Други турнир Лиге мини одбојке „МОСИЋ” одржан је прошле недеље у Зајечару, а најмлађи сокобањски одбојкаши су победили у свим утакмицама до сада. Наредног викенда игра се у Књажевцу а затим у Мајданпеку.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nineteen − 10 =