Најмлађи дочекали Деда Мраза

Друштво

Најмлађи су јуче у амфитеатру испред  Завичајног музеја уз глумце Аматерског „СБ” позоришта, музику, слаткише и осмехе дочекали Деда Мраза. Ово је традиционална манифестација која се у организацији Туристичке организације Сокобања (ТОСБ) а под покровитељством општине Сокобања одржава већ две деценије. Прошле године није одржана јер је епидемиолошка ситуација била неповољна, али је на радост деце а и оних старијих ове године одржана. Љубинко Миленковић, директор ТОСБ каже да га посебно радује што је било много деце.

− Процењивали смо ситуацију, консултовали се и с обзиром да се овакви догађаји организују широм Србије а и да је епидемиолошка ситуација у Сокобањи мирна што је и најбитније, организаовали смо овај дочек Деда Мраза са Аматерским „СБ” позориштем које то сјајно ради већ годинама, заиста су држали пажњу деци и био је један изузетно интерсантан догађај. Ја ћу пре свега искористити прилику да деци и њиховим породицама пожелим све најбоље у новој 2022. години, да немају више овако стресних ситуација којеје изазвала пандемија ковид-19, да буду пре свега живи и здрави и да имају пуно успеха − рекао је Миленковић.

 

Он је уједно позвао и све мештане и госте да први дан нове 2022. године отпочну у добром расположењу у Башти отвореног срца, која ће у суботу 01. јануара почети тачно у подне у центру града, преко пута Озрен Баште. Све посетиоце очекују посластице и традиционалана сокобањска закуска и чајеви предузећа „Адонис”. Најмлађе госте забављаће аниматори а за добро расположење оних мало старијих биће задужени трубачи бенда „Барка” из Књажевца.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nine − four =