Најмлађи дочекали Деда Мраза

Друштво

Најмлађи су јуче у амфитеатру испред Завичајног музеја уз музику, слаткише, фантастичне аниматоре и осмехе дочекали Деда Мраза. Ово је традиционална манифестација која се у организацији Туристичке организације Сокобања (ТОСБ) а под покровитељством општине Сокобања одржава већ дуже од две децениј и једино због пандемије короне није одржана 2020. године. Љубинко Миленковић, директор ТОСБ каже да га посебно радује што је било много деце.

− Ово је прилика да најмлађи Сокобањчани и туристи своје новогодишње жеље кажу директно Деда Мразу али истовремено Туристичка организација Сокобања под покровитељством општине Сокобања подели слаткише и да заједно у срећи и радости  испратимо стару годину и да се дружимо уз аниматоре − рекао је Миленковић.

Он је уједно позвао и све мештане и госте да првог јануара тачно у подне дођу у „Башту отвореног срца” на почетку мермерног шеталишта преко пута Озрен Баште и на тај начин први дан нове 2023. године отпочну у добром расположењу. Све посетиоце очекују посластице, традиционалана сокобањска закуска и Ртањски чај. Најмлађе госте забављаће аниматори а за добро расположење оних мало старијих биће задужени трубачи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

17 + eight =