Mosić

Najmlađe sokobanjske odbojkašice najbolje na prvom „Mosićˮ turniru

Društvo Sport

U Sokobanji je proteklog vikenda održan prvi turnir Lige mini odbojke „Mosićˮ, u organizaciji Međuokružnog odbojkaškog saveza Zaječar i Odbojkaškog kluba „Ozrenˮ. „Mosićˮ je zapravo takmičenje u odbojci za selekcije od prvog do četvrtog razreda osnovne škole, dakle najmlađe odbojkašice regiona.

Na turniru je učestvovalo preko 200 devojčica osam ekipa iz regiona i kao gost OK „Ozrenˮ, ekipa iz Kruševca. Najmlađe odbojkašice Sokobanje, predvođene svojim trenerom Andrijanom Milenović, u ovom prvom kolu, postigle su izvanredan rezultat, pobedile u svim utakmicama i osvojile prvo mesto.

Mosić

Miloš Krstić, trener OK „Ozrenˮ kaže da Sokobanja ima odlične mogućnosti za organizaciju jednog ovako lepog turnira.

– Sokobanja ima mogućnosti što se tiče kampova, a napravili smo i osam malih terena na kojima su se devojčice takmičile. Ono što je najbitnije je da su se deca lepo družila jer to je i glavni cilj i zamisao Međuokružnog odbojkaškog saveza Zaječarskog regiona i razlog organizovanja ovakvog turnira. Pored toga treba dodati i da Sokobanja ne treba da brine o budućnosti svoje odbojke, s obzirom na uspeh koji su na prvom ‘Mosiću’ postigle naše devojčice – dodao je Krstić.

Sledeći turnir igra se u Zaječaru, a nakon toga narednih vikenda u Knjaževcu, Majdanpeku, Boru i na kraju u Negotinu.

Mosić

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

13 − eleven =