Ponos Sokobanje: Najbolji učenici na bilbordu

Društvo

Ulicu Alekse Markišića sada krasi bilbord sa fotografijama najvećeg ponosa ovog mesta, najuspešnijim sokobanjskim malim i veliki maturantima.

Na pomenutom bilbordu nalaze se Anđela Rakić, učenica generacije Srednje škole „Branislav Nušić” i Vuk Bogdanić, učenik generacije i sportista generacije Osnovne škole „Mitropolit Mihailo”. Merima Milovanović, sportista generacije sokobanjske srednje škole, Anđela Jevtić i Jovan Škurtić, veliki maturanti koji su postigli uspehe na takmičenjima, Sandra Adamović, sportista generacije OŠ „Mitropolit Mihajlo” i male maturantkinje Anđelina Đurđić i Jelena Canić sa zapaženim rezultatima na takmičenjima takođe su našli svoje zasluženo mesto na ovoj bilbordu.

Ana Milićević direktorka Srednje škole „Branislav Nušić” kaže da je ideja o postavljanju bilborda potekla od Saveta roditelja, a da je Školski odbor to prihvatio kao i svi ostali.

− Još prošle godine, imali smo tu ideju, ali je spletom okolnosti nismo realizovali, ono što je najbitnije da smo imali podršku lokalne samouprave koja nam je i pomogla da ovu ideju realizujemo. Smatram da je izuzetno dobro za te đake da se njihovi uspesi javno prikažu čitavoj Sokobanji, svim našim gostima i da se na neki način mi njima odužimo za sve ono što su oni uradili tokom svog školovanja − rekla je Milićević.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

twenty − 10 =