Понос Сокобање: Најбољи ученици на билборду

Друштво

Улицу Алексе Маркишића сада краси билборд са фотографијама највећег поноса овог места, најуспешнијим сокобањским малим и велики матурантима.

На поменутом билборду налазе се Анђела Ракић, ученица генерације Средње школе „Бранислав Нушић” и Вук Богданић, ученик генерације и спортиста генерације Основне школе „Митрополит Михаило”. Мерима Миловановић, спортиста генерације сокобањске средње школе, Анђела Јевтић и Јован Шкуртић, велики матуранти који су постигли успехе на такмичењима, Сандра Адамовић, спортиста генерације ОШ „Митрополит Михајло” и мале матуранткиње Анђелина Ђурђић и Јелена Цанић са запаженим резултатима на такмичењима такође су нашли своје заслужено место на овој билборду.

Ана Милићевић директорка Средње школе „Бранислав Нушић” каже да је идеја о постављању билборда потекла од Савета родитеља, а да је Школски одбор то прихватио као и сви остали.

− Још прошле године, имали смо ту идеју, али је сплетом околности нисмо реализовали, оно што је најбитније да смо имали подршку локалне самоуправе која нам је и помогла да ову идеју реализујемо. Сматрам да је изузетно добро за те ђаке да се њихови успеси јавно прикажу читавој Сокобањи, свим нашим гостима и да се на неки начин ми њима одужимо за све оно што су они урадили током свог школовања − рекла је Милићевић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

19 + fourteen =