Нацрт буџета општине Сокобања за 2024. годину на Јавној расправи

Друштво

Нацрт буџета општине Сокобања за 2024. годину стављен је на јавну расправу која ће трајати до 5. марта текуће године. Општинско веће општине Сокобања позива све грађане, удружења, као и стручну јавност да се упознају са радним текстом Нацрта Одлуке о буџету општине Сокобања и да дају предлоге, сугестије и коментаре.

Учесници у јавној расправи су представници органа општине Сокобања, грађани, удружења, стручна јавност, као и друге заинтересоване стране.
Примедбе и сугестије достављају се Општинској управи општине Сокобања – Одељењу за финансије, наплату јавних прихода и инспекцијске послове на мејл sanja.bogdanovic@opstinasokobanja.com и поштом на адресу Општинска управа општине Сокобања, ул. Светог Саве број 23. на обрасцу који се може преузети уз текст Нацрта oдлукe.

У оквиру спровођења јавне расправе биће одржан отворени састанак у форми округлог стола 5. марта у Великој сали општине Сокобања, са почетком у 10,00 часова, на којем ће бити представљен текст Нацрта oдлукe. Заинтересовани за учешће на отвореном састанку треба да се пријаве путем електронске поште најкасније до 4. марта.

По окончању Јавне расправе, Општинско веће општине Сокобања ће сачинити извештај о одржаној јавној расправи и у року од 15 дана од њеног окончања исти објавити на интернет презентацији https://sokobanja.ls.gov.rs/.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 + eight =