Podina

Лицитирањем до продајних места на „Подиниˮ

Друштво

Заинтересовани продавци и произвођачи сладоледа имају прилику да се пријаве на лицитацију Општине Сокобања за добијање продајних места на Аква парку „Подинаˮ. Јавни позив је у току, а како се наводи планирано је постављање 12 конзерватора за сладолед на шест продајних места која су предвиђена раније утврђеним планом.

Период издавања поменутих места је на две године, а почетна цена за добијање локација је два милиона динара. Овај износ може се исплатити одједном или у две календарске године.

Како се наводи у тексту јавног позива, учесник у лицитацији је дужан да уплати минимум милион динара пре почетка јавног надметања и да о томе достави доказ приликом пријаве.

Рок за пријављивање је 31. мај, најкасније до 14 часова, на писарници Општинске управе општине Сокобања са назнаком „ПРИЈАВА ЗА ЈАВНИ КОНКУРС – за издавање локације за постављање конзерватора за сладолед на Аква парку „Подинаˮ – Комисији за спровођење поступка.

Јавно надметање ће бити одржано сутрадан, односно 1. јуна са почетком у 13 часова. Више информација на сајту општине Сокобања www.sokobanja.ls.gov.rs.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 − 4 =