Конференција ОО СНС: На увреде ћемо одговорити резултатима

Политика

Председник ОО СНС у Сокобањи Владимир Миловановић се, на јучерашњој конференцији за новинаре, обратио грађанима поводом саопштења за јавност ОО Демократске странке које је објављено на нашем порталу.

‒ Пре неколико дана представници Демократске странке су се, подстакнути позивом председника Oпштине Исидора Крстића да се врате у Скупштину, огласили путем медија у виду саопштења за јавност у коме нам постављају нека питања. Ја не желим да водим полемику и одговарам на њихова питања путем медија. Место које је законом ове земље предвиђено за то је Скупштина и ако желе да воде полемику и постављају питања могу то да ураде на тај начин потпуно легитимно и добиће све одговоре ‒ каже Миловановић.

Он додаје да ће на све учесталије увреде преко друштвених мрежа, СНС у Сокобањи одговарати са још више инвестиција и улагања у Сокобању.

‒ Наставићемо са реконструкцијом водовода, са асфлтирањем улица и још много тога је у плану. Преко 30% буџета за 2020. годину је намењено за инвестиције и то говори да ми гледамо у будућност са циљем да Сокобања постане лидер туризма у Србији ‒ закључује Миловановић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 − 2 =