Konferencija OO SNS: Na uvrede ćemo odgovoriti rezultatima

Politika

Predsednik OO SNS u Sokobanji Vladimir Milovanović se, na jučerašnjoj konferenciji za novinare, obratio građanima povodom saopštenja za javnost OO Demokratske stranke koje je objavljeno na našem portalu.

‒ Pre nekoliko dana predstavnici Demokratske stranke su se, podstaknuti pozivom predsednika Opštine Isidora Krstića da se vrate u Skupštinu, oglasili putem medija u vidu saopštenja za javnost u kome nam postavljaju neka pitanja. Ja ne želim da vodim polemiku i odgovaram na njihova pitanja putem medija. Mesto koje je zakonom ove zemlje predviđeno za to je Skupština i ako žele da vode polemiku i postavljaju pitanja mogu to da urade na taj način potpuno legitimno i dobiće sve odgovore ‒ kaže Milovanović.

On dodaje da će na sve učestalije uvrede preko društvenih mreža, SNS u Sokobanji odgovarati sa još više investicija i ulaganja u Sokobanju.

‒ Nastavićemo sa rekonstrukcijom vodovoda, sa asfltiranjem ulica i još mnogo toga je u planu. Preko 30% budžeta za 2020. godinu je namenjeno za investicije i to govori da mi gledamo u budućnost sa ciljem da Sokobanja postane lider turizma u Srbiji ‒ zaključuje Milovanović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

12 − 11 =