Karate

KK „Ozren Sokotop” vrši upis novih članova

Društvo Sport

Karate klub „Ozren Sokotop”, paralelno sa početkom nove školske godine, već po tradiciji dugoj dve i po decenije, koliko i postoji, počeo je sa upisom novih članova. Upis se vrši ponedeljkom, sredom i petkom sa početkom u 19 časova u prostorijama kluba, koje se nalaze u ulici radeta Živkovića br. 22.

ivana-zanfirovicTreninge vode iskusni treneri i karate šampioni Saša Danilović, Ivana Zanfirović i Maja Milojević. Od polaznika se formiraju tri grupe i to grupa početnika, koji tek startuju, srednja grupa polaznika od narandžastog ili zelenog do braon pojasa i naravno takmičarska ekipa već iskusnih polaznika i uspešnih takmičara.

Prema rečima Ivane Zanfirović, karate je pre svega veština, a na poslednjem mestu i sport, tako da članovi KK „Ozren Sokotop” mogu postati svi bez obzira na godine starosti od najmlađih (dečice starosti četiri godine) do onih najstarijih građana koji žele da savladaju i bave se ovom drevnom plemenitom veštinom.

Dobrobit od treniranja karate veštine nije samo fizička kondicija već poboljšanje mentalnog zdravlja. Karate pojačava snagu, brzinu, okretnost, fleksibilnost, ali isto tako i samopouzdanje i razvija karakter.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

five × three =